Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013


PARTENERI


Ideea acestui proiect a avut 3 germeni de cristalizare.

  • Primul dintre acestia l-a constituit colaborarea dintre solicitantul "Universitatea Politehnica Bucureşti (UPB)" si primul partener " Universitatea Nationala de Arta Teatrala şi Cinematografica Ion Luca Caragiale (UNATC)", ambii cu bogata experienta didactica şi profesionala in domeniul audio video dar cu profil radical diferit. Daca solicitantul are profil ingineresc, partenerul 1 poseda cunostintele din domeniul artistic. In urma cu circa sapte luni si-au manifestat intentia de a-şi uni eforturile pentru a dezvolta impreuna programe de studii pe axa "Tehnologii multimedia pentru productia de continut". Din acest punct de vedere prezentul proiect constituie o buna oportunitate de atingere a acestui obiectiv.

    In consecinta partenerul 1 participa activ in cadrul etapei de dezvoltare a ideii de proiect. De asemenea el este implicat (in diverse grade) in implementarea tuturor activitatilor proiectului (de la management pana la diseminare), aducandu-şi astfel aportul semnificativ la proiect prin legaturile sale cu piata de profil şi mai ales, prin expertiza şi resursa umana cu competente specifice in domeniul productiei artistice de continut audiovizual. Partenerul este interesat in furnizarea şi acreditarea unuia din noile programe de master.

  • Ceilalti doi germeni de cristalizare provin din intentiile solicitantului de a-şi extinde competentele si de a se dezvolta pe alte doua directii cu profil interdisciplinar (ORL si respectiv aplicatiile de (bio)securitate extinsa). In acest sens partenerul 2
    Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (UTC) (cu profil similar solicitantul) dar cu specialisti cu experienta complementara completeaza resursele umane şi se dovedeşte extrem de util atat in etapa de implementare a proiectului cat şi in cea de expertiza şi resurse umane.